Kako pozajmiti novac od cure

Kako pozajmiti novac od cure

Kako pozajmiti novac od cure ovisno o vašoj bliskosti

Zbog današnjeg sve većeg raskoraka između vaših plaća i želja vjerovatno ste se našli u situaciji da vam fali novca. Novac je ishodišna točka mnogih odnosa i rješenje za puno problema. Posuđivanje novaca i brze pozajmice postale su normalna stvar. Uvijek je to bilo, ali možemo konstatirati kako se danas više nego ikad koriste brze pozajmice i krediti, jer se sve brže živi i sve želje želite ostvariti odmah. Samim time otvara se novo pitanje, a to je kako pozajmiti novac, pa i kako pozajmiti novac od cure. Ako nemate opcije brze pozajmice u banci ili jednostavno ne želite jer niste spremni plaćati kamate, pozajmljivanje novaca od bližnjih sljedeća je mogućnost i logična opcija. Kako pozajmiti novac od cure nije ni toliko jednostavno pitanje kako se na prvu čini. Lako je moguće da ćete u trenutku kada budete pitali za pozajmicu osjećati određenu nelagodu i to je sasvim normalno. Naime nekako je logičnije da vi svojoj curi dajete novac, tj. kavalirski financirate zajedničke trenutke. Uvijek kada novac posuđujete od bližnjih postoji doza nelagode, a u vaš odnos donosite novi moment, tj. određeno opterećenje. Htjeli vi to ili ne vaše ponašanje unutar veze biti će donekle ucjenjeno time što ste posudili novac, zato je važno neke stvari prije definirati.

Kako pozajmiti novac od cure i kako joj pristupiti

Kako pozajmiti novac od cure i kako joj pristupite u tom trenu može odrediti ishod toga da li će vam pozajmiti novac ili ne. To ima smisla pogotovo ako se stavite u situaciju da vi nekome pozajmljujete novac. Prvo nemojte novac posuđivati ako ste friško u vezi, to jednostavno neće biti dobar znak. Ako ste kratko u vezi vrlo vjerovatno niste dovoljno izgradili odnos i povjerenje koje je nužno da bi vam cura pozajmila novac. Ako ne znate kako pozajmiti novac od cure, od pomoći vam može biti i transparentnost. Dakle otvoreno joj recite za što su vam novci potrebni, a vi se potrudite da uvijek imate valjani razlog. Neka razlog pozajmljivanja novaca bude nešto od čega ćete oboje imati koristi, a ako ipak nije tako neka bude nešto tipa novac za vozački ispit, kako bi pomogli nekoj trećoj osobi ili ako je u pitanju nekakav iznenadni trošak, npr. popravka bijele tehnike i sl. Također uvijek imajte otplatni plan i pokriće kako ćete joj vratiti novac, jer kad vam jednom posudi novac to će ujedno biti i dobar ispit koliko ste ozbiljni i pouzdani. Povjerenje je temelj svake veza, pa nemojte pogriješiti.

Kako pozajmiti novac od cure, a da ne ugrozim vezu

Nevažno za što vam treba novac koji posuđujete od bližnjih, neka to bude sa što manje rizika za osobu koja vam posuđuje novce. Zašto je to bitno? Prvo imate priliku dobro razmisliti da li uopće možete u naredno vrijeme vratiti svoj dug, pa s obzirom na to ne posuđujte iznose koje u obećanom roku ne možete vratiti. Kako pozajmiti novac od cure a da ne ugrozite vezu? Možete curu zaštititi na način da sklopite ugovor, posebno ako ste novopečeni par. Ona će se u tom slučaju lakše odlučiti pozajmiti vam novce, a vi ćete izgledati ozbiljnije. Jer kada su u pitanju bližnje osobe na kocki nije samo “uloženi” novac, već cjelokupni odnos na temelju kojega se usuđujete pitati za pozajmicu. Ako imate neki problem za koji vam je potreban novac, svakako ga iskomunicirajte sa curom, involvirajte ju kompletno a ne samo kao zajmodavca. Dobit ćete novac, pomoći će vam oko samog problema i to će dodatno ojačati vašu vezu. Kako pozajmiti novac od cure je teško pitanje, ali sila nekada ne pita, pa ćete morati skupiti hrabrosti i prevaliti to preko svojih usta. Samo neka iznosi budu razumni i u slučaju da joj ne možete vratiti kako ste obećali, da ju ne dovedete u probleme.