Život nakon prekida

 Život nakon prekida

Prekid je uvijek bolan i trebat će vam nekoliko dana ili mjeseci da se vratite na stari put. No prekid ne mora značiti lošu stvar. Ta veza nije funkcionirala, on nije bio prava osoba za vas i sada je vrijeme da okusite kako je biti u solo vodama, a tamo ćete se zasigurno zabaviti.

Ne morate se više brinuti o drugima, sada ste sami i možete raditi što poželite. Posvetite se sebi i svom životu. Ne ovisite o nikome, možete izlaziti kada poželite i ne morate se nikome opravdavati.

Više vremena imate za svoju obitelj i prijatelje, svoje hobije i druge aktivnosti koje niste mogli često raditi u vezi. Mirno ćete spavati jer ste sami u krevetu te vas nitko ne može gurati i vući deku.

Sada možete izaći svaki vikend i upoznavati nove ljude, bez grižnje savjesti. Možete završiti sve započete projekte i naučiti nešto novo jer sada imate puno vremena za sebe i ne morate se opravdavati gdje ste bili i što ste radili.

Nemojte odmah razmišljati o lošem nakon prekida. Sjetite se samo koliko puta ste zamišljali da ste sami. Sada se to i dogodilo te je vrijeme za nove početke.