Ženski problemi

 Ženski problemi

Celulit – poznat i kao narančina kora, ne napada samo žene sa viškom kilograma. Sa tim problemom se bori gotovo svaka žena i uvijek ima noćne more u ljetnim mjesecima, ali i kada treba tijelo pokazati muškarcu. Na plaži ju vidi puno ljudi i njih uglavnom više nikada neće vidjeti, ali svog muškarca hoće i brine se što će li pomisliti kada ju vidi razodjevenu.

Svidjet će vam se kada kažemo kako njih to uopće ne dira. Nije im važno imate li viška kilograma, celulit, jeste li mršavi ili bilo što slično. On zna kako nemate savršeno tijelo i ni u koje trenutku neće očekivati manekenku sa naslovnice.

Svaki muškarac zna kako žene imaju i bore, prištiće, akne, mali trbuščić i slično. To im je sasvim prirodno, pogotovo kada se vi brinete o svemu tome. Nema smisla razbijati glavu što će li on misliti, ako ako baš želite tada se uvijek možete riješiti celulita. On će zasigurno primijetiti manekenku u časopisu, ali vjerujte kako neće obraćati previše pozornosti jer zna koliko su ju sredili – kompjutorski.