Ženske pogreške na početku veze

 Ženske pogreške na početku veze

Nesigurnost na početku veze veliki je problem kod mnogih žena. Uhvati ih panika jer ne znaju što točno njihov partner misli o njima. Je li on stvarno zaljubljen ili su mu na pameti samo igrice i zabava. U tim trenucima ćete sigurno napraviti nekoliko greški i pod hitno trebate skužiti njegove namjere. Vaš problem se lako da riješiti, samo morate biti oprezni.

Na početku veze krene ono konstantno dopisivanje koje zna trajati i satima, ali u jednom trenutku o prestane i ne čujete ga po tjedan dana. Što to znači? Trebate li mu se vi javiti? Ne! Upravo tada se ne trebate javljati. Nastavite sa svojim životom, posvetite se sebi i uživajte. Kada se napokon javi, budite hladni. Nemojte odmah skakati od sreće. On je taj koji na početku veze treba osvajati vas, iako je u današnje vrijeme i obrnuto. Ukoliko niste sigurni u to tada ni ne pokušavajte. Neka se on potrudi oko vas. Nemojte ga zvat i slat poruke non stop, pustite njega neka dogovara druženja i započinje razgovore. Ukoliko niste sigurni u njega tada nemojte i ulaziti u vezu. Vi imate svoje JA stoga nemojte glumiti pred njim. Budite ono što jeste. Ne morate se u svemu slagati sa njim, možete voditi normalan razgovor čak i ako su vaša mišljenja različita. Muškarci vole kada žena kaže svoje mišljenje bez straha. Nemojte šutjeti i dopustiti mu da vam nameće svoje stavove.

Na kraju, sasvim je normalno biti u strahu, ali nemojte to pokazivati pred njim. Strahovi su vaša odgovornost i on nema veze sa njima. Kada budete u vezi tada će vam on sigurno pomoći, ali u suprotnom neke svoje misli ipak zadržite za sebe.