Ženske nepravilnosti

 Ženske nepravilnosti

Mnoge žene žele biti savršene i danas vrlo veliki broj posjećuje plastične kirurge kako bi postigli željeni izgled. No, vjerovali ili ne, mnogi muškarci vole žene i sa njihovim nepravilnostima. Njima je to zavodljivo, ali i simpatično.

I oni sami znaju kako nisu savršeni stoga sigurno neće očekivati da i žene budu savršene. Sasvim normalno im je da žena ima mali trbuščić, celulit. Muškarci vole ženine obline stoga nema potrebe da ih se skriva. Postoji toliko muškaraca na svijetu koji će odabrati nesavršenu ženu jer je ona prirodna. Manekenke će birati samo nogometaši koji očito vole kada žena izgleda savršeno.

Većina muškaraca voli velike grudi, a možda to samo tako prikazuju na televiziji. Istina je kako će se zabuljiti u ženu sa bujnim poprsjem, ali njima su male grudi jednako zavodljive kao i velike, a i sa manjim grudima ima i manje problema.

Nije samo problem u tijelu već su nedostaci i na licu. Veliki nos, pomalo izbočen i nakrivljen. To ženama zadaje muku, pogotovo kada ju gledaju iz profila. Ne vole ni svoje razmaknute zube, ali muškarcima je sve to simpatično i voljet će tu malu nepravilnost na svojim curama.

Ne morate se uvijek truditi sve to prekriti jer će kad tad on to vidjeti, a bolje da vidi odmah na početku nego kasnije kada ćete već dugo biti u vezi. Nakon tako dugo vremena sigurno će mu biti čudno što prije nije vidio te sve vaše nepravilnosti. Nemojte se skrivati jer će se on prije zaljubiti u nepravilnosti nego savršenu djevojku koja ne postoji.