Zašto su frajeri ljubomorni?

 Zašto su frajeri ljubomorni?

Ljubomore ima u svakoj vezi i sasvim je normalna, to je dokaz da je toj osobi stalo do vas. Postoje mnogi razlozi za ljubomoru, a mi vam donosimo one na koje nikada ne biste posumnjali.

Flert sa drugim frajerom uzrokovat će ljubomoru, a tu je i pipkanje, ljubljenje i slično. Dečki ne vole ni kada izlazite solo s frendicama jer to znači samo jedna stvar. Napokon možete gledati druge muškarce. Počnu se crveniti čim spomenete ime drugog muškarca. Možda vama ništa ne znači, ali njemu stvara problem. Imate li najboljeg prijatelja? Ako je odgovor potvrdan tada znajte kako će vaš dragi uvijek biti ljubomoran na njega. Nikako nemojte spomenuti bivšeg dečka, osim ako ga izrugujete. Zabranjena tema!

Ukoliko se dopisujete s drugim frajerom nikako mu nemojte reći jer će nastati svađa. Bez obzira jeste li prijatelji ili ste se samo nakratko čuli. Poruke smijete slati samo njemu. Zaboravite i na smijanje šalama drugog muškarca. Njemu to nije smiješno, a time ne smije biti ni vama. Znate li što mu sve padne na pamet kada kažete kako ćete ostati duže u uredu. Teško je njemu u to povjerovati.