Zašto ste još uvijek solo?

 Zašto ste još uvijek solo?

Pravi prijatelj zlata vrijedi i on je najveće bogatstvo u životu čovjeka, ali što se događa s njima kada započnete vezu sa nekom osobom? Savjete ipak tražite od nekog drugoga jer bi vas prijatelj mogao odvesti krivim putem. Postoji nekoliko razloga zašto ne smijete tražiti savjete prijatelja kada ne znate kako postupiti u početku veze.

Osobu ne možete upoznati u samo nekoliko dana, morate si dati vremena kako biste upoznali njegove navike i osobine, bilo dobre ili loše. To je jedan razlog zašto tražite prijatelja da vam pomogne. Tu određenu osobu trebate vi upoznati, a ne stvoriti mišljenje na temelju onoga što vam prijatelj kaže. Prvo vi dobro upoznajte tu određenu osobu i tek tada porazgovarajte sa svojim prijateljem. Za sve treba vremena, stoga nemojte žuriti i previše forsirati stvari. Dajte si vremena i stavri će se na kraju posložiti. Neki parovi odmah kliknu, dok nekima ipak treba vremena kako bi počeli funkcionirati kako treba.

Prijatelja ne biste trebali isključiti iz tog dijela života, ali ipak biste trebali pripaziti. Oni su bili uz vas u svakom trenutku i najbolje vas poznaju stoga je sasvim logično da vas žele zaštiti od svega. Vrlo često se dogodi da krenu preuveličavati neke stvari ili da vide problem tamo gdje njega uopće nema. Oni tu osobu ne vide kao i vi, gledaju na sasvim drugi način stoga je njihovo mišljenje skroz drugačije. Budite na oprezu i pričekajte savjetima koji bi vam mogli uništiti buduću vezu.