Zašto se ne javlja – koji su razlozi

 Zašto se ne javlja - koji su razlozi

Konačno se sve posložilo, upoznali ste tipa, izišli na par spojeva, kliknuli ste se, taman pomislili da je sve krenulo sjajno i prestao vam se javljati. Najčešći izgovori koji se vrte u vama su ima puno obaveza na poslu, nepredviđeno putovanje…

Muškarci su bića koja žive za trenutak i dok mu je dobro s vama on je tu. Razlika muškaraca i žena je ta što žena nakon par uspješnih spojeva odmah se baci u planiranje budućnosti i nesvjesno guši partnera. Najčešći razlog prekida komunikacije je zaključak da i niste baš idealna kombinacija. Različiti ste, volite različite stvari ili jednostavno ne pripadate istom društvenom sloju, a drugoj strani je to velika prepreka. U međuvremenu moguće je da je upoznao drugu curu koja mu više odgovara i to je jedan od razloga zašto se prestao javljati. Može ga biti i strah od vezanja, gubljenja statusa slobodne osobe, obaveza. Ulaskom u vezu puno se toga mijenja za muškarca, a najteže je gubljenje svoje slobode. Povrijeđen je, a i nije mu stalo do pretjeranog ulaganja u vezu i samo ode dalje. Muškarci su nesigurna bića. Ego je njihov pokretač, ako nije znao kako se postaviti ili se osjeća manje vrijednim ne javljanje im je najlakši put za bijeg.

Ovo su najčešće razlozi kad muškarci idu linijom manjeg otpora i prekidaju ne javljanjem. Ne brinite se nisu svi muškarci duhovi i neće nestati prvom preprekom. Osoba koja ovo napravi ili vas nije dovoljno upoznala ili jednostavno ne odgovarate jedan drugome. Ne gubite vrijeme čekajući hoće li se netko javiti ili ne. Puno je frajera na tržištu koji jedva čekaju da vas upoznaju.