Zaljubljeni najbolji prijatelj

 Zaljubljeni najbolji prijatelj

Mnoge žene imaju muškarce kao bliske prijatelje i često se znaju pitati jesu li zaljubljeni u njih. Govorite non stop da ste samo prijatelji, ali zvučite totalno neuvjerljivo. Kako otkriti signale?

Vrlo lako ih možete skužiti. Poruke od muškaraca će te rijetko kada dobivati preko dana. Znate da oni nisu ludi za dopisivanjem i malo tko će vam ju poslati, ali ako on odjednom pošalje poruku kako bi vidio što radite i kako ste tada očito nešto više osjeća. I sve to bez ikakvog povoda. Samo te htio čuti. Iako on šuti, zapravo puno toga govori ovom gestom.

Uz sve to, koji god muškarac vam se svidi njemu neće biti dobar. Ovaj je ženskaroš, onaj je previše ljubomoran. Onda ima jedan koji se ne ponaša prema vama kako to zaslužujete. On vama želi najbolje, ali na svakom muškarcu nađe nešto loše. Razmislite malo zašto to radi. Nitko nije dobar osim njega, zar ne? Uvijek će biti na vašoj strani. On vas smije zezati, nasmijavati i živcirati, ali kada to netko drugi napravi postane ljubomoran i počne vas braniti.

Uz slanje poruka, svaki susret koji imate on će uvijek biti tu negdje uz vas i tražiti priliku kako bi vam bio bliže. Najbolji prijatelj vam je i ništa vam čudno nije ako vam da pusu u obraz ili vas odjednom zagrli, ali njemu to jako puno znači i takve prilike ne propušta. Sigurno će se koji put prikrasti iza leđa i snažno vas zagrliti. Vama će to možda biti prijateljski zagrljaj, ali njemu puno više.

Osim što će vas svako malo grliti voljet će vas i živcirati jer će na taj način privući vašu pozornost, a to i je njegov cilj. Baš kao ona pjesmica, tko se tuče taj se voli. Sada zaista ima smisla, zar ne? Uvijek će biti uz vas, kada ga god trebate. Bilo za utjehu ili samo trebate ugodno društvo. Znat će vas utješiti bolje nego neki drugi muškarac, a kada pohvali vašu novu frizuru ili primijeti bilo koju drugu promjenu tada možete biti sigurni kako je on zaista zagrijan za vas. S vama će ići gdje god poželite!