Zaljubljena osoba – osoba puna energije

 Zaljubljena osoba - osoba puna energije

Sretna osoba, puna energije koja misli da ima cijeli svijet na dlanu i pritomosjeća leptiriće u trbuhu je definitivno zaljubljena osoba. Svaka veza započinje zaljubljenošću. To je normalna faza veze za koju je poželjno da traje što duže.

Zaljubljene osobe pokušavaju provoditi što više vremena zajedno. Obaveze pri tome padaju u drugi plan. Opsjednute su partnerom odnosno njegovim vrlinama, a mane ne primjećuju. Čim otvore oči misle na partnera i tako tokom čitavog dana. Unaprijed planiraju zajedničku budućnost primjerice žene se obično odmah vide u vjenčanici. Zainteresirane su za sve što se tiče partnera, njegova prošlost, želje, društvo. Okolinu pretjerano ne primjećuju jer nitko nije dovoljno dobar kao vaš partner. Imate trenutni osjećaj da bi za njega učinili baš sve. Ne možete se kontrolirati, a od svoga života ste napravili kaos. Moguće su i drastične promjene raspoloženja.

Zaljubljenu osobu lako je prepoznati. Zrači posebnom energijom i dobrim raspoloženjem. Zaljubljenost je faza koja prerasta u ljubav ili završava razočaranjem.