Zajedničko putovanje

 Zajedničko putovanje

Kada muškarac ponudi zajedničko putovanje sve žene krenu zamišljati savršeni godišnji odmor na nekoj idiličnoj plaži gdje su samo njih dvoje. Savršeni apartman koji će on urediti cvijećem i ružinim laticama. Baš kao romantični film. E pa zaustavite malo svoje misli. To nije baš tako idealno kako vi mislite.

Kada oboje odete negdje na putovanje, u nepoznato mjesto, tada ćete pokazati kako se snalazite van svoje rutine. Njegovo ponašanje prema drugim ljudima i stresne situacije pokazat će njegovo pravo lice, bilo ono isto kao i prije ili ćete ga ipak gledati na malo drugačiji način. Nemate iste interese i taj će problem biti veliki jer ćete oboje htjeti različite stvari. Možda ćete kasniti, troškovi će biti malo veći, previše toga ste ponijeli. Sve su to sitnice koje mogu utjecati na njegovo ponašanje.

Putovanje bi zapravo bila dobra ideja ako želite upoznati svog muškarca u drugom svijetu. Vidjeti kako se ponaša pod pritiskom, kako rješava probleme i kakav je prema ljudima u tim određenim situacijama. Ako vam se i ne svidi to njegovo ponašanje nećete odmah prekinut. Sjednite skupa i porazgovarajte o tome. Recite mu kako se ponašao jer on možda toga uopće nije svjestan. Njemu će se svidjeti što ste iskreni i spremni ga prihvatiti takvog.

Iako ste otišli na godišnji odmor, sasvim je sigurno kako ćete se puno više svađati nego inače. Rješenje je to da se čim prije pomirite i dogovorite oko nesuglasica kako biste mogli uživati u odmoru, a ne pola dana potrošiti na ljutnju i deranje. Ukolikovam to bude putovanje i noćne more i svog muškarca više ne možete gledati na isti način tada je to očit znak kako je vrijeme za prekid. To vam je putovanje dobro došlo jer ste shvatili kako on nije pravi čovjek za vas. Bolje sada nego kada uplovite u bračnu luku.