Zabranjena pitanja

 Zabranjena pitanja

Kako bi vam bilo lakše, pripremili smo za vas pet kratkih pitanja koja nikako svoje muškarce nemojte pitati. Sasvim je u redu imati tajne, pogotovo ako je to nešto iz prošlosti. Tamo i treba ostati te nema smisla povlačiti to natrag.

Nikada ga nemojte pitati koliko je djevojaka ima prije vas i sa koliko je njih spavao. Zašto to trebate znati? To je prošlost i nema smisla o tome pričati. Vjerojatno ne biste htjeli da on to vas pita. Sada ste vi zajedno i ima samo vas. Bivše su bivše. Isto tako i kada pitate kakve su mu one bile, zašto su prekinuli i slično. Ponavljamo, prošlost je prošlost. Samo ćete graditi zid između sebe, a i djelujete kao očajna žena. Kao da želite ispasti bolje pa ispitujete sve što su one krivo radile.

Nemojte ga ni pitati tko vam je bolji. Zar stvarno mislite da će reći kako mu je njegova bišva bolja od vas? Da je tako sada ne bi bio sa vama nego još uvijek s njom. Nepotrebno pitanje koje će njemu biti totalno glupo, a kada kaže kako ste mu vi najdraži tada ćete se zapitati je li to ozbiljno rekao ili je lagao jer drugačiji odgovor ne smije reći. Budite pametne i dobro razmislite što ćete ga pitati.