Vicevi o ženama

 Vicevi o ženama

Svi se volimo šaliti, pričati razne viceve o svakakvim životnim zgodama, ali i ljudima. Naravno, sada je došao red i na žene. Iako ih ima puno, mi vam donosimo neke od njih. Nasmijte se, podijelite ih s drugima, ali pripazite kome ih pričate kako s enetko ne bi uvrijedio.

Uđe žena u ljekarnu i kaže farmaceutu da želi kupiti arsen. – Što će vam arsen? – pita on.- Želim ubiti svog muža jer me vara sa drugom ženom! – odgovara ona. – Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da izvršite ubojstvo muža, čak i ako vas vara sa drugom ženom. Žena iz džepa izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž sa farmaceutovom ženom. – O, ispričavam se gospođo. Nisam znao da imate recept.

Žena kaže mužu: – Imam jednu dobru i jednu lošu vijest. – Hajde prvo reci dobru.- Pa, dobra je da “air bag” radi!

Žena dolazi u bračno savjetovalište: – Ja volim njega, on luduje za mnom, imamo zajedničke sklonosti. Uz to, on odlično zarađuje i presretni smo kad smo zajedno. – Pa u čemu je onda problem? – Ne znam što da kažem svom mužu.

Dođe sin do majke i pita: – Mama, lete li anđeli? – Lete, dušo. – Sinoć sam čuo kako je tata našoj novoj kućnoj pomoćnici rakao anđele. Kada će ona poletjeti? – Odmah sutra, dušo.

Doktor pita svoju pacijenticu: – Imate li u svojoj obitelji neki primjer duševne bolesti? – Da, imamo, muž umišlja da je glavni u kući. Što je noć vještica? Isto što i dan žena, samo po mraku.

Kaže djevojka majci: – Ja bih kupila konja! – Pa gdje bi ga držali? – upita majka. – U kući! – Kćeri, ako želiš konja u kući, udaj se!

Žena koja je na šalteru socijalnog osiguranja ispunjavala upitnik, zastane kod polja “godine starosti” i zamisli se. Službenik je pogleda i zabrinutim glasom joj reče: – Slušajte, gospođo, što duže čekate, gore po vas.

Kakva je razlika između automobila i žena? Nikakva, što bolje izgleda to je skuplje održavanje.

Idu ulicom majka i njena mala kćerka. Šetajući kćerkica je gledala mnoge zagrljene parove kako gledaju izloge, pa upita majku: – Mama, hoću li ja imati momka? – Hoćeš kćeri, ako budeš dobra. – A ako ne budem dobra? – Onda ćeš ih imati nevjerojatno puno.

Mogli biste nekoga odmah razveseliti. Pošaljite im neki od ovih viceva, zasigurno imate nekoga koga će oduševiti. Isto tako, uvijek je lijepo nekoga razveseliti.