Veza s muškarcem koji je prevario

 Veza s muškarcem koji je prevario

Biste li ušli u vezu sa čovjekom koji je već jednom prevario? To pitanje muči mnoge djevojke. Mnoge misle kako su te prevarene djevojke bile pogrešne za njega i kako će upravo one biti dobre jer ga mogu promijeniti. Možda je dečko stvarno odlučio krenuti novom putanjom i biti vjeran svojim djevojkama, ali moguće kako se on neće promijeniti dok se njemu ne dogodi ono što on čini drugima.

S vremenom je to učinio i vama te ste sigurno kako dečki koji su već jednom prevarili svoje djevojke, neće nikada moći biti vjerni. Naravno da to nije točno. Istina je kako trebate biti na oprezu, ali ne vrijedi ga odbaciti zbog male greške koju možda stvarno nikada više neće ponoviti.

Prije nego zauvijek otpišete tog frajera mogli biste saznati zašto je prevario i je li to bilo sam jednom. Možda je on bio toliko nesretan u vezi, ali nije htio ostaviti curu jer mu je bilo žao i baš zato je odlučio biti s nekom drugom. Naravno da ga ne možete direktno to pitati jer će on reći ono što je njemu istina i opravdavat će se, ali možete pitati njegove poznanike ili lažnom pričom provjeriti njegovo mišljenje o toj temi.