Veza na daljinu – izazov za svakoga

 Veza na daljinu - izazov za svakoga

Ljubav ne bira ni mjesto ni vrijeme. Veza na daljinu je izazov za svakoga, a mnogi će je unaprijed osuditi na propast. Stara narodna poslovica isto kaže daleko od očiju, daleko od srca. Veze na daljinu znaju biti teške i komplicirane, ali to ne znači da ne mogu uspjeti i jednog dana prerasti u divan odnos.

Parovi koji održavaju ovakvu vrstu veze emocionalno su povezaniji. Oni puno više komuniciraju na dnevnoj bazi, razgovaraju puno iskrenije, otvorenije za razliku od parova koji imaju mogućnost svakodnevnog viđanja. Komunikacija je ključ dobrog odnosa, a danas u doba mobitela, interneta, društvenih mreža dostupna je svima i nije nikakva prepreka vezi na daljinu. Važno je potruditi se pružiti nekome uvid u svoj život pogotovo jer taj netko nema mogućnost biti uz vas. Zbog takve veze ne smijete dopustiti da trpi vaš svakodnevni život. Nastavite izlaziti, družiti se i slijediti svoje interese. Nemojte dozvoliti sebi da živite od jednog do drugog poziva, ispunite svoje vrijeme s onim što vas veseli. Neke dane ćete imati i hrpu obaveza i nećete imati vremena posvetiti se vezi, a isto tako imajte i razumijevanja i za drugu stranu i njene obaveze. Želja za seksom ne smije nestati, zavodite ga svaki dan ispočetka, održavajte kemiju u vezi. Postanite maštoviti i originalni u ljubavi. Glavna prednost veze na daljinu je vaša sloboda, možete ostvariti svoje planove, karijeru bez sputavanja, straha da oni nisu u skladu s partnerovim planovima. Vaša veza je oslobođena svakodnevnog stresa, pritisaka, problema.

Ljudi u vezi na daljinu puno više cijene trenutke provedene s partnerom i samog partnera. Ne uzimaju ga zdravo za gotovo. Ova vrsta veze daje vam priliku za boljim upoznavanjem sebe, partnera. Odnos na daljinu je puno zahtjevniji od tradicionalne veze, ali i on ima svoje prednosti i šanse za uspjeh.