Vara li vas?

 Vara li vas?

Kako saznati viđa li još nekoga? Teško ćete moći to saznati, ali postoje neki trikovi koji će vam pomoći. Ukoliko mislite da vas partner vara tada biste trebali uočiti neke znakove koji će otkriti što govori njegovo ponašanje. Tijelo nikada ne laže i vjerojatno biste to prvo trebali pratiti. Ukoliko izbjegava kontakt očima i konstantno trlja nos i dodiruje lice tada budite sigurni kako nešto skriva. Da ne kažemo kako će se lagano početi znojiti, a srce će kucati jače nego inače.

Postat će sav nervozan i to ćete definitivno moći uočiti jer tijelo jednostavno pokazuje njegove laži i nesigurnost. I kada ga pitate nešto on svaki puta kaže neku drugu priču. Napravite test i pitajte ga o tome pred prijateljima. Ne mora vam biti neugodno, samo ga upitajte i gledajte reakciju. Neće ni znati da pozorno slušate svaku njegovu riječ. Ukoliko se doma zakačite oko istoga vjerojatno će on prvi započeti svađu kako bi prebacio temu i na taj način opet nećete ništa riješiti.

Obratite samo pozornost na njegove navike koje su odjednom postale česte. Izlasci s prijateljima u kasne sate, a mobitel je odjednom postao njegov život. Pozivi i na telefonu su postali sumnjivi, pogotovo kada vi uđete on prekine i tako stalno. Osim ako vam uskoro nije rođendan, u suprotnom planira iznenađenje sebi, a ne vama. Nemojte ga špijunirati, ali širom otvorite oči i uskoro ćete znati njegovu tajnu, koja god bila.