Uvijek budite svoji

 Uvijek budite svoji

U vezi je važno odricanje i prilagođavanje, ali ipak trebate sačuvati svoje dostojanstvo. Ne morate i ne bi smjeli raditi sve što vaš partner očekuje od vas. Najčešći je to problem kod žena koje su spremne puno toga učiniti kako bi zadovoljile svog muškarca.

Vrlo često od vas zahtjeva neke čudne stvari u krevetu, ali vama to nije normalno i odbijate, a on se odmah naljuti i počne govoriti kako ga ne volite. Držite se svojih principa. Isto tako, vaše tijelo ima iste potrebe kao i vi. A to su uglavnom one pomalo neugodne. Tipa, tu i tamo se podrignite ili ispustite koji vjetar, a on se odmah zgraža, ali kada to on napravi onda se podnosi. Razlika je u tome što su žene pristojne te ipak odu u drugu prostoriju i zato muškarci misle kako to žene ne smiju raditi pred njima jer to rijetko kada rade.

On želi da zaboravite na svoje frendice i usredotočite se na njega. On traži da se prestanete družiti sa određenim ljudima jer se njemu ne sviđaju, a kada bi vi isto to tražili od njega on bi počeo vikati i govoriti kako se neće prestati družiti s ljudima samo zato što vi to tražite.

Traži od vas da mu se pridružite u njegovim aktivnostima, čak i onima koje ne volite i on to zna. Probajte to tražiti od njega i vidjet ćete njegovu reakciju. Želi da ste za svake blagdane kod njegovih jer on nikada nije ništa slavio bez svojih roditelja. Vi kao da nemate mamu i tatu. Predložite mu da svake godine odete kod nekoga. Počeo vam je i birati odjeću, hranu, želi da se tetovirate ili promijenite boju kose i frizuru. Nije u redu od njega to tražiti, a i vi to ne morate prihvatiti. Ukoliko on i dalje inzistira na svemu ovome, lijepo mu recite nek nađe novu djevojku koja će ga slušati.