Tužne ljubavne poruke – za slomljeno srce

 Tužne ljubavne poruke - za slomljeno srce

Znamo kako ljubav može biti i bolna, pogotovo kada nam ljubav nije uzvraćena ili kada je došlo do prekida. To je nešto što svaka osoba mora proći, taj period tužnih trenutaka dok, kako se kaže, vrijeme ne izliječi slomljeno srce. Za taj period vam donosimo tužne ljubavne poruke, a tko zna, možda vas neka od njih prije izvuče iz depresivnog stanja.

Ne znam kako da pobjegnem od sna i ne znam voli li te itko kao ja, ali en bi ova noć tako boljela… da te nisam voljela.

Tebe voljeti prava je kazna, tebe dobiti prava je borba, tebe imati prava je čast, ali izgubiti te najveća je propast.

Zašto sam baš tebe srela, zašto kad to nisam smjela. Zašto me zanio pogled oka tvog, i zašto sada moram patit zbog tog.

Moždaje ludo da te volim, možda je ponizno da za ljubav molim, ali jednog dana kad shvatiš riječi moje, shvatit ćeš da si izgubio nešto što je trebalo biti samo tvoje.

Nemoj nikada voljeti, možda nećeš shvatiti, ali kad jednom zavoliš znaj da ćeš patiti. A težak je zaborav voljenog bića, ljubav često postane jedna tužna priča.

Život je pročitan roman. Samo što se u romanu uvijek možeš vratiti na prethodne stranice, a u životu nikad na prošle dane.

Danas neću plakati, suze nisu lijek, al pamti ove riječi Voljet ću te zauvijek! Danas lažem sebe, dobro mi je bez tebe, al srce tajnu krije Nikad gore bilo nije.

Klizila je niz obraz, na usni je stala. Bila je tako vrela i tako mala, u njoj se kupala tuga, u njoj se kupala bol, ta suza je znala da si ti Život moj.

Kad sretnem oči tvoje oživi nepreboljena patnja u meni, neizrecive slutnje tvojih pogleda podsjete me na naše noći. Riječi koje bi htjela izgovoriti zapnu u grlu. Očima mi daješ znak za strpljivost kao zalog neprolazne ljubavi naše…

Onog trena, one noći kad ugledah tvoje oči u tami snenoj kao san u mom srcu se stvori dan. Zaželjeh da te vječno ljubim i nikad da te ne izgubim…

Možda su ove poruke pomognu za teške periode patnje i nepreboljene ljubavi, ali možda i poslane poruke navedu nekoga da promijeni svoje mišljenje ili da shvati da ljubav još uvijek postoji.