Trikovi koje ne bi trebali koristiti

 Trikovi koje ne bi trebali koristiti

Žene se toliko trude raznim trikovima privući muškarca, ali većinu toga muškarci uopće ne vole i smatraju kako se previše trude te zapravo postižu suprotan učinak. Morate znati koje trikove oni nikako ne vole i upravo to izbaciti iz svog stila zavođenja jer će vam u suprotnom puno manje muškaraca prilaziti.

Uglavnom je većina toga vezana za šminku. Žarko crveni ruž je zaista nešto posebno što će istaknuti svaku ženu, ali definitivno ne žele poljubiti ženu koja ima toliko ruža na sebi. Ne samo da će se razmaziti već će se i oni uprljati. Ne vole ni kada stavite šljokice na oči jer tada usmjerite pozornost na šminku, a ne na prirodnu ljepotu.

Nakon šminke dolazi odjeća jer uglavnom to odmah primijete. Nemojte nositi mrežaste čarape jer je to njima seksi samo kada se preodjenete u francusku sobaricu. Takve čarape im izgledaju jeftino i nikako im nisu jasne. Kao i nenošenje donjeg rublja. Cijeli dan na poslu i niste nosili gaćice. Totalno nehigijenski. Ajde da ga želite iznenaditi u krevetu, ali nikako tijekom dana. Pripazite na takve nekakve detalje koji svašta ružnog govore o vama.