Treća osoba – ljubavnica

 Treća osoba - ljubavnica

Znate sve jedan o drugome, vaše snove, strahove, omiljene filmove, poznajete se i sve ide u pravom smjeru. No, nastaje mali problem. Nakon više od 10 godina braka saznali ste kako se vaš muž viđa sa nekom drugom ženom. E tu trebate stati na kraj jer vi niste roba u trgovini za uspoređivanje sa drugima.

Počeo je govoriti kako ovo nema smisla, da više nije siguran što osjeća. Tu se vidi problem koji se može riješiti razgovorom. Za početak, sjednite s njim i započnite razgovor. Ukoliko on za to nije zainteresiran, nemojte još više pogoršavati situaciju vikanjem. On već nekoliko mjeseci nije samo vaš i teško ćete ga vratiti sebi, ali imajte na umu da ga ne možete zaključati u podrum i držati samo za sebe.

Možda sada ne želi razgovarati, ali dajte mu do znanja što mislite o tome i recite mu kako je bezobrazan prema svima vama i vi zaslužujete dobiti odgovor jer vi nist ebilo tko. Žena ste mu i barem vam toliko duguje da sam prizna grešku. Ukoliko želite spasiti svoj brak i oprostiti nevjeru, morate mu pokazati kako ga i dalje volite i kako ste spremni na sve da ga zadržite. Tada će on shvatiti da je ovo bila samo avantura bez ikakvih osjećaja i ljubavi.