To nisu razlozi za vezu

 To nisu razlozi za vezu

Nakon nekog se vremena umorite i jednostavno odustanite od potrage. Tada odaberete prvu osobu koja naleti, a ona u puno slučaja nije prava. Donosimo vam najčešće razloge zbog kojih forsirate vezu s osobom do koje vam uopće nije stalo.

Godine prolaze i vaši planovi polako propadaju. Većina vaših prijatelja već imaju obitelj, a vi još nemate ni potencijalnog. Kada ste jedina slobodna osoba u društvu dogodi vam se da više nemate s kime izlaziti i družiti se. Postajete usamljeni. Jedan od pogrešnih razloga je njegov status. On je moćan, ambiciozan, zgodan i uspješan, ali zaboravljate da takve osobe nemaju baš slobodnog vremena, uvijek su opterećene poslom kao da su s njim u vezi. Trebate nekoga tko će vam se diviti i biti vam podršku u svemu. Ta osoba se mora svidjeti vašem društvu i obitelj, ali s druge strane ne smijete slušati njih jer oni ga ne poznaju na način kao što ga vi znate.

Ukoliko vam je s njime, ali razilazite se u ključnim stvarima, stavovima tada vaša veza nije ljubavna i teško ćete funkcionirati. U takvoj vezi ćete puno puta biti nesigurni i tužni. S vremenom nećete znati kako prekinuti i teško ćete krenuti u potragu za nekim drugim.