Sviđam li mu se?

 Sviđam li mu se?

Upoznali ste novog tipa, svidio vam se. Mučite se s pitanjima je li to obostrano ili ste sve umislili. Muškarci su bića koja nisu prejaka na riječima, ali govor tijela nam pomaže da dođemo do njihovog mišljenja.

Osoba kojoj se sviđate najčešće je okrenuta prema vama, izbjegava vam okrenuti leđa, naginje se unaprijed i truditi se uspostaviti kontakt očima. Gleda ravno u oči pokušavajući što dulje zadržati pogled na vama. Trudi se biti na istim mjestima i u isto vrijeme gdje se i vi nalazite. Primjerice u zadnje vrijeme ga sve češće viđate u vašem omiljenom kvartovskom kafiću ili u blizini vašeg radnog mjesta. U društvu pokušava privući pažnju, puno priča o sebi većinom u superlativima. U njemu se javlja želja za dokazivanjem. Užasno je zainteresiran i za ono što vi pričate. Zanima ga glazba koju slušate, predstave koje ste gledali, sport koji trenirate. Oni tipovi s više hrabrost će vas odmah pozvati van pod izgovorom da ima karte za koncert vašeg omiljenog benda ili na neko drugo mjesto da u miru popričate o zajedničkim interesima. Pripazite i na njegove slučajne dodire, oni su jasan znak da mu se sviđate. Obratite pažnju na njega dok je u razgovoru s drugom djevojkom i usporedite s ponašanjem prema vama, vidite li razlike u ponašanje nema dvojbe sviđate mu se. Tu su i njegovi prijatelji koji ga mogu odati čak i ako on to ne želi. Čim se pojavite u blizini zezaju ga i izazivaju. Pokušavaju ispitati situaciju što vi mislite o tome ili ga ohrabruju da vas pozove van.

Niste sigurni jeste li dobro protumačili njegove znakove, nazovite nas. Zašto se mučiti s pitanjem sviđam li mu se ili ne i čekati. Nemojte propustiti šansu za ljubavi. Možda je baš on vaš gospodin pravi.