Svađa po horoskopskim znakovima

 Svađa po horoskopskim znakovima

U vezama se često dogode svađe, nekada one manje, a nekada i one ozbiljnije prirode. Svađe se trebaju rješavati, razgovorom, a ako nekoga dobro poznajemo možemo mu pristupiti na pravi način.

Ovan – oni imaju snažan temperament, njihovu nervozu mogu potaknuti i najmanje sitnice. Njih najviše smeta neodgovornost, vole da sve ide kako treba, a može ih uznemiriti i nedostatak odanosti. Za njih je važno da druga strana u svađi bude smirena jer će njima biti lakše preći preko nekih stvari.

Bik – Inače su Bikovi mirni, oni imaju visoki prag tolerancije, ali kada se prelije ona zadnja kap, onda se čuvajte jer će reći i ono što su htjeli prešutjeti.

Blizanci – Biti će im jako teško saslušati drugu stranu jer će tjerati samo svoje. Oni se neće dugo ljutiti, to je ona pozitivna stvar kod Blizanaca.

Rak – Oni se ne vole svađati i vrlo često će napraviti sve da izbjegnu taj sukob. Oni će rijetko izgubiti svoje živce jer se znaju jako dobro kontrolirati. Imaju visoki prag tolerancije.

Lav – U svađama mogu biti dosta hladni, često će i vikati jer moraju nekako izbaciti svoju nervozu.

Djevica – Ako ga nešto isprovocira neće se baciti na prepirke i svađu ako je u javnosti, čekat će svoj red, a do tada će smišljati svoje poteze.

Vaga – Skloni su naglim odlascima usred svađe, neće pokazati svoje prave emocije u svađi baš svakome, to je samo za one najbliže osobe dok će sa drugima biti smireni.

Škorpion – Vole provocirati, gledati do kuda ide granica drugih ali i njihova granica. Dramatiziraju više nego je potrebno, a najčešće će započeti svađu ako misle kako su nekome na drugome mjestu.

Strijelac – Neće imati milosti, reći će što im padne na pamet pa je za njih najbolje zapravo da se prvo ohlade i da raspravu ostave za drugi puta.

Jarac – Dosta su emotivni i to će tokom svađe ili raprave na kraju i pokazati jer se ne mogu baš kontrolirati na tom području. Napravit će sve kako bi se stvari riješile.

Vodenjak – Mogu se naljutiti u kratkom roku, ali isto tako i preći preko svega i zaboraviti u kratkom roku.

Ribe – Vole se odvojiti od drugih kako bi razmislili o svemu, ne vole dugo biti u svađi. Vrlo su emotivni, uvijek paze što će reći kako ne bi povrijedili sugovornika.