Svađa je zdrava

 Svađa je zdrava

Ni jedna veza nije savršena te je uvijek potreban trud dvoje ljudi kako bi oni uspjeli kao par. Često zaborave na važne stvari te se krenu svađati oko gluposti. Iskrena komunikacija je važna u vezi, reklo bi se kako je temelj svake veze jer bez komuniciranja nećete se moći upoznati i razumijeti.

Parovi koji se ne svađaju očito imaju puno problema koje ne govore jedan drugome i ako se vi međusobno niste nikada posvađali tada je to problem. Kvalitetna svađa je dobra stvar. Uvijek trebate rješavati svoje probleme i nikada ne biste trebali jedan drugome predbacivati neke stvari, radije o tome porazgovarajte.

Vaš problem je samo vaš i nemojte ga dijeliti sa drugim osobama. Muškarci to ne vole. Ne moraju svi znati što se to događa između vas dvoje. Nemojte vršiti pritisak jedan na drugoga te nemojte niti pomisliti mijenjati osobu sa kojom ste u vezi.

Svađe su dobre, ali koji puta biste trebali i pohvaliti jedan drugoga. Reći si zašto se volite. Odluke nikada nemojte donositi sami jer ste sada par i o mnogim stvarima trebate odlučivati zajedno.