Stručnjaci o muškarcima

 Stručnjaci o muškarcima

Postoje mnogi ljubavni stručnjaci koji će vam puno toga otkriti, bilo o curama ili dečkima. Ovoga puta su se fokusirali na muški rod i otkrili nekoliko zanimljivih informacija.

Vi se puno puta fokusirate na jednog i želite mu dati signal kako ste ga zapikirali, ali on kao da ne kuži. Upravo tako, ne kuži. Morate biti jasniji i izravniji jer će puno puta pomisliti kako se smješkate nekom drugom liku i kako je to vaša taktika.

Kada vam muškarac u kafiću ponudi piće i želi razgovarati sa vama tada je on zainteresiran više od 95% i tada vi sami odlučujete što ćete dalje. Možete biti pristojni i prihvatiti. Možda vas iznenadi koliko je simpatičan i zabavan, možete ga i odbiti ako tako želite. Mi preporučujemo da ostanete barem kratko ne bi li vidjeli kakav je. Ništa loše nema u tome, a i dobit ćete besplatnu cugu.

Nikada nemojte suditi o prvom dojmu. Vrlo je važan, ali ako je muškarac pod stresom jer vas želi zadiviti tada je moguće kako će prvi spoj poći po zlu i zato mu trebate pružiti drugu šansu. Najviše tri šanse. Ako i dalje bude kiksao tada mu recite zbogom.