Što žene žele promijeniti kod muškarca?

 Što žene žele promijeniti kod muškarca?

Sasvim je logično kako savršen muškarac ne postoji. Ukratko, nitko nije savršen stoga je to nemoguće željeti. Vaš muškarac će vama biti dovoljno savršeni, sa svojim vrlinama, ali i manama. Otkrit ćemo vam koje odlike žene smatraju da su najvažnije kod zrelih muškaraca. Mali postotak žena smatra kako je kriza srednji godina sasvim prirodna stvar dok više od 50% misli kako im je to izlika za neodgovorno ponašanje.

Žene smatraju kako je djetinjasto i isfurano kupovanje sportskog vozila ili odabir mlade pratilje. Kriza može nastupiti neočekivano, u bilo kojem trenutku i tada će muškarci shvatiti kako su godine prošle i oni ne postaju mlađi.

Možda ćete se začuditi, ali više od 60% žena je reklo kako je džentlmen stvar prošlosti i da se treba okrenuti budućnosti i modernim stvarima, a kada se ženama ponudilo nekoliko primjera koje bi promijenili na muškarcima (smisao za humor, narav, izgled, prijatelje, majku), odabrale su narav. Trećina je pak izjavila kako vole svoje partnere kakvi jesu i ne bi ništa na njima mijenjali.