Što žene zapravo žele?

 Što žene zapravo žele?

Činjenica je da su se vremena promijenila, a posebno se mijenja odnos među spolovima. Nimalo ne iznenađuje da neki muškarci misle, a posebno oni koji su zbunjeni i tradicionalni, kako žene ne znaju što žele, jer imaju preveliku mogućnost izbora. Zapravo neki misle kako je baš ta mogućnost loša za žene. Čak misle kako su sve neudane žene od tridesetak godina, zbunjene, tjeskobne, usamljene i očajne.

Možda one ne uspiju uvijek naći pravu ravnotežu između ljubavi, posla i obitelji. Možda im se njihova srodna duša i ne ukaže uvijek tako brzo među ostatkom muške populacije.Ali, iznimno ih frustrira emocionalna nezrelost muškarca i njihova sklonost da zatvore oči kad im se veza nađe u teškoćama. Iako muškarci misle suprotno, one vrlo dobro znaju što žele i što im treba u životu. Naravno, povremeno pristaju i na kompromis. Ponekad moraju sklopiti sporazum koji im se baš i ne sviđa. No, nisu žene zbunjene, nego muškarci.

Svaka žena želi pronaći svoje mjesto van ograničenja postelje i kuhinje, otkriti uzbuđenje ljubavi i avanture, osjetiti seksualnu strast od koje se gubi tlo pod nogama, biti slobodnog neovisnog duha. Ove želje su prerasle u očekivanje sve većeg broja žena, svih godina, klasa i kultura. Žena može voljeti iskreno i predano, kao što su žene oduvijek voljele, ali je i dovoljno jaka da ode kad iskrenost nestane, kad se povjerenje uništi ili, sasvim jednostavno, kad strast i orgazmi nestanu.

Svaka žena želi muškarca koji je dovoljno čvrst u svojoj muževnosti da bude brižan, pažljiv, sućutan, emocionalan a opet vrlo, vrlo seksi. Neke žene, čak mnoge od njih su pronašle takvu ljubav, ali isto tako, mnoge nisu.