Što žena voli čuti od muškarca?

 Što žena voli čuti od muškarca?

Svi znaju kako žene vole dobivati komplimente, a neke određene stvari, tj. komplimente, treba izreći u pravo vrijeme, ali i možda malo češće. Vaša cura, žena, osjećat će se puno bolje nakon ovih komplimenata jer će joj podići samopouzdanje, ego, te će biti sigurnija u sebe i u ono što radi.

Odlično izgledaš – pohvalite ju zbog dobrog izgleda, potovo ako je prošla kroz neke dijete gdje se žrtvovala i odricala onih slatkih malih napasti popusti čokolade i slično. dajte joj do znanja da vama uvijek izgleda odlično.

Slušam te ili Pretvorio sam se u uho – bilo bi lijepo da ponekad zna da ćetu ju zaista poslušati što vam govori, ponekad treba nekoga samo da se izjada, da ispriča neku priču koja joj se dogodila taj dan, ne treba instant rješenje, samo da ju saslušate.

Imaš pravo – dajte joj do znanja da je u pravu kada to i je, recite joj to. Ona će se osjećati bolje jer ste joj riječima priznali da zna točno o čemu priča, njoj će to puno značiti.

Savršena si – recite joj to kako bi joj dali do znanja da ju volite baš onakvu kakva i je. Ona će se truditi uvijek biti lijepa za vas, usrečiti vas, vratite joj to ovim komplimentom.

Ponosan sam na tebe – ovime joj možete dati do znanja da ju podupirete, da stojite iza nje onda kada joj je to potrebno, pogotovo kada uspije u nečemu što joj je bilo jako bitno, pa makar vama bila i najmanja sitnica.

edostaješ mi – cijeli dan se niste čuli, imate puno posla, ovakva poruka će ju skroz raznježiti, žene vole kada muškarci misle na njih kada nisu skupa, to im puno znači.

Hvala ti – kada kažete ove riječi to puno znači, ali kada joj zahvalite na nekoj određenoj stvari koju je napravila za vas, to će ju oboriti s nogu jer ćete joj pokazati da primijetite što ona radi za vas. Nema bolje od toga.

Vjerojatno ćete s vremenom ove komplimente početi koristiti, budite sigurni da će ona cijeniti vaš kompliment u pravo vrijeme. Dajte si malo truda, potrebno je samo malo da ju usrećite. Pogodite pravi trenutak i vidjet ćete njezinu reakciju.