Što točno misle kada kažu ovo?

 Što točno misle kada kažu ovo?

Shvatili su kako je ljubavi došao kraj i žele vas na što ljepši način ostaviti. Tada imaju neke svoje taktike i fraze koje samo oni znaju i smatraju kako uvijek pale. Pa, kada ih kažu tada više nema povratka i naravno da veza pukne.

Trenutačno nisam spreman za ozbiljnu vezu – takvu frazu ste već mogli čuti i u filmovima. Očito ju svi muškarci znaju jer to često govore kada žele prekinuti vezu sa vama. On je spreman za ozbiljnu vezu, ali nije siguran jeste li vi ona prava. Pogotovo kada krenete vršiti pritisak i planirate budućnost bez njega. Ne dajete mu dovoljno prostora i tako on gubi interes.

Nisi ti kriva, u meni je problem – upravo suprotno misli. Vi ste krivi za sve. Na neki način su osjećajni i ne žele direktno to reći. Vjerojatno će krenuti i sa onom frazom kako ste super, ali on vas nije dostojan. Naći ćete nekog boljeg od njega. Da, sigurno će reći kako je glup i jadan. Očito je da laže.

Ako odluči prekinuti i na kraju kaže kako bi vas volio koji put nazvati tada vas želi imati kao neku zamjenu. Pogotovo u subotu navečer kada se zaželi seksa. Takav muškarac nije spreman za ozbiljnu vezu i vjerojatno je bolje da ste prekinuli.

Još uvijek mi je stalo do tebe – e ovo će reći stvarno dobar dečko. Iskreno to misli i nada se kako nitko neće pomisliti da je kriv za nešto. Naravno, nikako ne smijete reći nekome da je to rekao jer bi mu mogli uništiti reputaciju. Super ste mu, ali vas ne želi kao curu.