Što sve trebaš svom muškarcu reći?

 Što sve trebaš svom muškarcu reći?

Mogli biste se iznenaditi što muškarci vole čuti i što će im podići njihovo samopouzdanje, ali i ego. Ženama je uvijek lijepo dobiti kompliment, ali treba naučiti i dati kompliment svome muškarcu. Iako su oni manje osjetljivi od žena, vole čuti neke stvari zbog kojih će se još više osjećati kao muškarac, ali i kao muškarac koji je zadovoljan sobom i onime što ima.

S tobom se osjećam sigurno – ova rečenica dat će mu sigurnost u samoga sebe, a i osjećat će da je pridonosi vezi ili braku baš onako kako bi i trebao.

Ponosna sam na tebe – kako svaka žena voli čuti da nešto dobro radi, tako i muškarac voli čuti da ste ponosni na njega. Ništa mu ne znači više nego da je zadovoljio vaše kriterije pa i više.

Možeš ti to – recite mu da vjerujete u njega i njegove sposobnosti, to će mu vratiti samopouzdanje ako ga je izgubio, ali mu i dati snage za neki potez.

Zgodan si – recitu mu da je zgodan, da lijepo izgleda u toj košulji, majici ili slično. Podignite mu malo ego, dobro će se osjećati.

Naše zajedničko vrijeme mi je dragocjeno – nije bitno što radite, što gledate ili gdje se nalazite. Volite s njim provoditi vrijeme jer ga volite baš onakvog kakav je.

vijek imate na umu da svom muškarcu uputite neki lijepi kompliment, pa makar bilo i za neku sitnicu, njemu će se podići samopouzdanje, a i dat će mu volje da se potrudi i više drugi puta.