Što pred njim nikako ne spominjati?

 Što pred njim nikako ne spominjati?

Pazite što govorite pred svojim muškarcem jer bi to moglo utjecati na vaš odnos i dovesti do prekida. Žene jesu brbljave i puno toga žele, ali ipak bi trebale razmišljati prije nego nešto kažu. Pričate s njim i jednostavno se kao navijene, on vas malo sluša malo ne, a vi u jednom trenutku spomenete bivšega. Budite sigurni kako će to čuti. Ono što ste vas dvoje radili i što je on volio, sadašnjeg dečka ne zanima.

Vaša veza je još u cvatu stoga nemojte spominjati djecu i brak. Pustite da stvari idu svojim tokom. Planiranje obitelji ostavite za kasnije. Pustite njega neka prvi krene o tome jer njih najviše odbija ta tema.

Zamislite samo kako ćete ga odbiti kada krenete spominjati njegove roditelje. Ukoliko ste ih upoznali, samo recite dobro o njima. Nemojte ih previše hvaliti, ali nikako ne smijete reći da vam se nisu svidjeli. Ukoliko vas nešto iskreno pita, odgovorite iskreno, ali na lijep način. Nemojte da vas mora moljakati ili ispaštati za nešto što nije učinio.

Nemojte mu niti pričati o svojim frendicama i njihovim problemima, pogotovo ne o curama koje ne poznajete. Oni ne vole slušati tračeve. Za takve razgovore se obrati frendicama.