Što one žele?

 Što one žele?

Nimalo ne iznenađuje da neki muškarci misle, a posebno oni koji su zbunjeni i tradicionalni, kako žene ne znaju što žele, jer imaju preveliku mogućnost izbora. Čak misle kako su sve neudane žene od tridesetak godina, zbunjene, tjeskobne, usamljene i očajne. Možda one ne uspiju uvijek naći pravu ravnotežu između ljubavi, posla i obitelji. Možda se još nisu susreli sa svojom srodnom dušom. Kako god bilo, njih posebno frustrira emocionalna nezrelost muškarca i njihova sklonost da zatvore oči kad im se veza nađe u teškoćama.

Iako muškarci misle suprotno, one vrlo dobro znaju što žele i što im treba u životu. Naravno, povremeno pristaju i na kompromis. Svaka žena želi pronaći svoje mjesto van ograničenja postelje i kuhinje, otkriti uzbuđenje ljubavi i avanture, osjetiti seksualnu strast od koje se gubi tlo pod nogama, biti slobodnog neovisnog duha.

Ove želje su prerasle u očekivanje sve većeg broja žena, svih godina, klasa i kultura. Žena može voljeti iskreno i predano, kao što su žene oduvijek voljele, ali je i dovoljno jaka da ode kad iskrenost nestane. Svaka žena želi muškarca koji je dovoljno čvrst u svojoj muževnosti da bude brižan, pažljiv, sućutan, emocionalan a opet vrlo, vrlo seksi.