Što on zapravo misli o bivšoj curi?

 Što on zapravo misli o bivšoj curi?

Vjerojatno vam postane lakše kada znate kako on ne govori o svojoj bivšoj curi i da ju rijetko kada spominje, ali to nije istina. On ne želi o njoj pričati upravo zato jer ju još uvijek nije prebolio ili još uvijek nije raščistio svoje osjećaje prema njoj.

Ne morate odmah strahovati jer on ne želi biti više s njom, ali mu treba vremena da shvati cijelu situaciju. Oni su prekinuli jer je tako bilo najbolje, ali ne mora značiti kako je to odmah prihvatio jer je do nedavno imao čvrstu vezu koja više ne postoji.

Probajte mu objasniti kako je u redu o tome govoriti ako mislite kako će mu pomoći. Ukoliko primijetite da je ljut kada se ona spomene ili se sjeti nje tada budite sigurni kako su njegovi osjećaji prema njoj još uvijek tu te nije u potpunosti prihvatio taj prekid veze.

Ukoliko je ostao dobar prijatelj sa svojom bivšom tada biste ga trebali držati na oku jer je čudno da su prijatelji, a nedavno su bili ljubavnici. Vrlo lako se opet mogu zaljubiti, a i sami znate kako ljubav krene od prijateljstva.

Postoje i oni muškarci koji su prekinuli sa određenom curom, ali bez problema govore kako je ona savršena. Imate velikih problema jer ćete se teško moći mjeriti sa takvim savršenstvom kakvo on voli. Radije se nemojte ni truditi. Pronađite muškarca koji će govoriti vama kako ste savršeni, a ne bivšoj curi.