Što on očekuje u vezi?

 Što on očekuje u vezi?

Oni će vas zaista voljeti, obožavat će provoditi vrijeme sa vama i uvijek će bit iuz vas, ali bi voljeli i oni da vi njima priuštite male sitnice. Ne mogu cijelo vrijeme provoditi s vama. Moraju koji puta izaći sa svojim muški društvom i pogledati neku nogometnu utakmicu. Ne voli kada im zamjerate št se druže s drugim ljudima i kada se stalno ljubomorni.

Morate uvijek biti uz njega i pustiti ga da uživa u svojoj slobodi jer će tako i vaša veza biti čvršća i jača, ali i vama će biti drago koji puta otići sa svojim frendicama nekuda. Nemojte biti ljubomorni niti posesivni jer biste mogli završiti svoju vezu. On voli istraživati i voli eksperimentirati stoga će vam svaki dan pričati o nekoj drugoj temi ili predlagati svoje ideje. Na vama je da ga pozorno slušate i podržavate u svemu.

Ponekad ćete se i posvađati oko ludih noći kada će se vratiti pomalo pijan, ali nemojte odmah poćeti vikati na njega. Pustite ga da se otrijezni i onda mu na lijep način recite kakav je bio, ali ga nipošto nemojte osuđivati jer se to i vama sigurno dogodilo nekoliko puta. Ako se taj problem nastavi ili traje već neko vrijeme tada biste trebali ozbiljno popričati. U suprotnom mu samo recite koliko smiješno izgleda kada se napije.