Što on govori drugima?

 Što on govori drugima?

Zaljubljeni ste i sretni. Smatrate kako vam se sve posložilo baš onako kako treba biti. Međutim, što ako on nije tako oduševljen? Što ako je sa vama samo iz dosade. Trenutno mu se ne da zabavljati s drugim djevojkama, ali želi imati nekoga pored sebe koga će izvoditi van. To nažalost ne možete znati jer vam to sigurno neće reći,a li zaista biste voljeli ući među muško društvo i poslušati njihov tipičan razgovor. Neki su muškarci bili hrabri pa su rekli o čemu točno pričaju.

Na vaš iznenađenje, nisu uvijek cure u pitanju. Da, njih će zasigurno spomenuti nekoliko puta, ali postoje i druge teme koje su im jednako zanimljive. Dečki međusobno neće razgovarati o svojim osjećajima što znači da on neće pričati dečkima o vama ako planira ozbiljnu vezu. To možete vidjeti samo u sapunicama gdje William Levy govori koliko je zaljubljen u tu i tu djevojku. Kada to gledate odmah ga poželite, ali dečki nisu takvi, a vjerujemo kako i on sam u svom muškom društvu ne iznosi svoje osjećaje. On je samo dobar glumac.

Dečki će čak i priznati ako su prevarili svoje cure. Makar mnogi će prijeći preko toga jer će odmah naći neku pogrešku na djevojci. Muškarci nisu toliko osjetljivi stoga ih prevara neće previše zamarati. Ukoliko im se ne sviđa veza tada će početi govoriti koliko ste ludi. Uglavnom to kažu jer ih je sram reći da su zapravo oni krivi, ali pustimo ih. To su muškarcima. Svi znamo kako oni baš ne znaju baratati riječima.