Što odbija frajere i što izbjegavati

 Što odbija frajere i što izbjegavati

Mnoge žene nisu svjesne propusta koje rade i onih sitnih navika poput zvocanja ili nametanja svoje volje koje suprotnom spolu nisu baš privlačne. Analiziramo muški svijet, ali uporno radimo iste greške koje bi i nama samima bile iritantne.

Žene često ulaze u vezu misleći da će muškarca promijeniti. To bi vam se moglo odbiti od glavu jer ako ga i promijenite, maknete ga od stvari koje ga vesele, možda zaključi da mu je bolje solo. Žene se hvataju za sitnice odnosno opterećuju nebitnim stvarima i znaju biti naporne. Muškarci su jednostavni, značajne su im samo opće teme i rješenja prilično lagana. Odnos mama­sin je privlačan ako mu pripremate jelo, čistite, peglate ali ne da mu prigovarate. Planiranje stvari koje uključuju njega, a donosite ih bez njega također odbija frajere. Bitno je i njegovo mišljenje, dovođenje pred gotov čin pokazujte manjak poštovanja. Pokažite mu da se zbog njega osjećate sigurno, da je vaš zaštitnik ali ne ponavljajte to prečesto jer onda se gubi smisao.

Koliko god je teško mijenjati navike, ove bi stvari trebalo izbjegavati. Olakšati ćete situaciju partneru, a i sebi. Suziti će se razlozi za prekid i imati ćete kvalitetniju vezu.