Što nikako darovati mladencima?

 Što nikako darovati mladencima?

Glavna muka kada se ide na svadbu je poklon. Uvijek možete dati kuvertu sa novcima jer je to mladencima zapravo najpotrebnije za početak novog života, ali mnogi bi ipak uz to htjeli kupiti još nešto, ali ne znaju odabrati.

Njima zapravo treba sve za novi početak jer kreću od nule, ali postoje ipak pokloni koje ne biste trebali darovati.

Nikako im nemojte poklanjati nekakve bonove, pretplate gdje će trebati trošiti novce. Ukoliko ste sigurni kako će im se svidjeti tada ih kontaktirajte i sredite način plaćanja jer im ne možete samo tako darovati i očekivati kako će oni sve platiti.

Pazite i da kupujete poklon koji će oboje moći koristiti, a ne da u tom trenutku mislite samo na mladenku ili mladoženju. Oni su sada par, jedno, i upravo zato trebate odabrati poklon koji će oboje koristiti.

Možda ne znate puno o paru, ali kako bi izbjegli kupovanje krivog poklona, obratite pozornost na njihov stil i način života te što vole raditi u slobodno vrijeme. Pazite i kada im kupujete poklone poput bombonjera, čokolada i slično jer rijetko koji par pogleda odmah sve poklone. Uvijek prođe par dana nakon svadbe, a ne želite da otvore vaš poklon i nađu smeće.

Za kraj, nemojte im poklanjati dječju odjeću i bilo što vezano za djecu. Možda su odlučili ne imati djecu, a s vašim poklonom im vi šaljete krivu poruku.