Što muškarci misle o prijevari?

 Što muškarci misle o prijevari?

Većinu puta su muškarci ti koji varaju, ali kada je o prijevari riječ nema veze je li kriva žena ili muškarac. Prijevara je dokaz kako vam vaš partner u nekim pogledima ne odgovara i tada tražite zamjenu. Također, to puno govori koliko vam je stalo do osobe koju ste prevarili i koliko vam ona znači. Postoje razni ljudi i ima onih koji će oprostiti prijevaru, ali sada ćemo vam reći kako to doživaljavaju muškarci.

Oni vjerni muškarci smatraju kako je razlog prijevare nezadovoljstvo trenutnom vezom, kao što smo i rekli u početku. Kada veza ne štima tada je lako prevariti ženu jer u drugoj traže ono što nema njihova trenutna partnerica. Većina muškaraca i smatra kako je to uglavnom razlog prijevare, a ne strast i privlačnost druge žene.

Muškarci su različiti i skloniji su varanju, ali i dalje ima onih vjernih koji nikada ne bi mogli povrijediti djevojku koju vole. Ukoliko veza ne štima, neće tražiti drugu dok ne prekinu ovu jer smatraju kako ni jedna žena ne zaslužuje da joj se na taj način ruga. Neki kažu kako bi čak i oprostili prijevaru, ali da to sve ovisi.