Što lajk zapravo govori?

 Što lajk zapravo govori?

Uz facebook i instagram puno je lakše održavati komuniakciju, pogotovo sa muškarcem koji vam se sviđa. Preko facebook-a možete poslati poruku, ali i vidjeti što svaki dan radi. Mnogi vole objavljivati slike i na instagramu, što rade na poslu ili faksu, što su jeli i pili. Kada vam se netko sviđa, tada su vam sve objave zanimljive i voljeli biste biti s njim u svakom trenutku.

No, ne objavljuje samo on već i vi stavite po koju slikicu sebe u najbolje izdanju. I tada ju on lajka, ali što to znači? Naravno, vi pucate od sreće, no lajk može puno to ga značiti. Vjerojatno ste mu samo zgodni, a ako stalno lajka slike zgodnih cura vrlo moguće da ste vi samo jedna u nizu.

Ukoliko stavite neku totalnu glupu sliku, koja zapravo nema previše smisla, a on ju lajka tada možda ipak želi nešto s vama. Dobar znak je i kada podijeli neku vašu jadnu šalu te uz to stavi milijun smajlića koji plaču od smijeha.

Ukoliko vas je dodao na snapchat tada vam samo želi slati svoje zgodne slike gdje nema majicu, ali za vezu nije zainteresiran. Ukoliko ste vi objavili neki tužan status i on vam je porukom odlučio uljepšati dan tada stvarno pikira na vas i ukoliko osjećate isto, nastavite tim putem.