Što im nikako nije privlačno?

 Što im nikako nije privlačno?

Baš ako što vi ne volite puno toga kod muškaraca, nisu ni oni zadovoljni nekim vašim ponašanjem. Gotovo svaki muškarac će reći kako ne voli djevojke sa previše šminke na licu. Biste li vi htjeli poljubiti muškarca koji ima tri kile pudera na sebi ili pretjerani ruž za usne sa malo sjajila. Sama pomisao na to vam se gadi. E pa tako je i njima kada vide vas. Što manje to bolje. Oni vole prirodno i sasvim je logično da će vas tražiti da se manje šminkate. Oni ne koriste šminku i imaju jednake probleme kao i vi, ali opet, ništa ne stavljaju na sebe i jednako su vam privlačni.

Ne vole vidjeti ni kada preskačete obroke kako biste izgledali mršavije, pogotovo ako već i jeste mršavi. Obožavaju gledati cure kako uživaju u hrani i pritom ne broje kalorije. Nemojte se niti izazovno ponašati. Takvim ponašanjem ćete privući muškarca koji želi zabavu za jednu noć.

Pazite i koliko pijete kada ste vani. Oni će vjerojatno popiti čašicu dvije previše, ali kada to rade djevojke totalno je neprivlačno. Tada postajete napadni i plazite po njemu što ga nikako ne privlači, a on takvu djevojku ne želi za vezu. Nemojte se smijati i na svaku bezveznu šalu koju kaže. Ispast ćete kao očajna luđakinja.