Što dečke odbija?

 Što dečke odbija?

Pročitajte kakve žene muškarci ne mogu smisliti:

Žene koje stalno razmišljaju o dijeti – neprestano pričate kako ste gladne, ali ne smijete to pojesti jer ima previše kalorija. Takvim stavom ćete svakog muškarca otjerati jer se njima ne da biti u društvu djevojke i slušati takve gluposti. Pogotovo ako ste već dovoljno mršave. Još veći problem nastane kada krenete njemu prigovarati da ne jede to ili neka ne pije pivu jer on deblja. Oni vole cure koje uživaju u životu te imaju zdravi apetit. Naravno da nećete svaki dan jeste brzu hranu, ali koji put se možete i time počastiti. Najbolje da o tome ne pričate pred njim.

Žene koje su non stop zauzete – kako imati zdravu vezu kada se jedva vidite. A kada dođe taj trenutak pričate jedino o poslu, a on sjedi i razmišlja o nekoj desetoj stvari. Njemu je naporno slušati o poslu, pogotovo kada o tome ne zna puno. On želi razgovarati o vama i o sebi. Želi vas upoznati. Također, nemojte samo vi pričati, dajte i njemu da dođe do riječi.

Žene koje stalno prigovaraju – ne sviđa vam se ovo, ne sviđa vam se ono. Vaša frendica je ovo napravila, a on je njoj vratio. Neprestano tračanje dečke uvijek odbije. Svaki vaši razgovori se svode na to da pričate o drugima. Ako vam toliko smetaju tada se maknite od njih. Tako bi vam oni savjetovali. Nisu svi savršeni pa tako ni vi. Tračanje ostavite za svoje društvo, a kada ste s dečkom tada pričajte o nečem drugom.

Često znaju spominjati i svoju obitelj. Dobro, svi se ponekad posvađaju sa svojim ukućanima, ali nemojte ga zamarati tim problemima. Samo ga mučite. K tome mu još krenete šefovati i prigovarati na njegovo ponašanje. Ako vam se ne sviđa u potpunosti zašto ste uopće ušli u vezu. Nemojte ga forsirati da vam sve kaže. On vama ne želi sve ispričati i davati vas glupostima koje nisu vrijedne spomena.