Što biste voljeli reći bivšoj ljubavi?

 Što biste voljeli reći bivšoj ljubavi?

Nitko nikada ne kaže potpunu istinu, postoji tako mnogo sitnih laži koje ste izgovorili drugima, ali to su dobre laži jer ste bili pristojni i znali ste kada trebate zašutiti. Pazili ste kome trebate što reći jer ih niste htjeli povrijediti, ali što se tiče bivših prijatelja ili još bolje, bivših dečkiju, voljeli biste dobiti drugu priliku da im kažete što mislite.

Prekinuli ste jer očito nije sve išlo kako je i trebalo. Problemi su bili jači, jednostavno niste bili jedno za drugo i sada kada ste prekinuli imate žarku želju izreći svašta. Voljeli biste mu reći kako je njegova obitelj toliko naporna bila, a to je bio detalj koji nikako niste smjeli spominjati dok ste bili u vezi. Sada biste najradije iz sveg glasa vikali kako mu je majka bila najgora od svih. Uz sve to možete i dodati kako ste definitivno imal puno boljeg dečka prije njega, iako ste u vezi tvrdili suprotno. Tada vam je bio prezgodan i pravi muškarac, ali je sada toliko jadan i napokon shvaćate kako je oduvijek bio dosadan i sa njim se nikada niste smijali.

Svjesni ste kako možete pronaći boljeg muškarac i jedva čekate da mu to i pokažete. On je bio tako loš dečko da ćete puno više cijeniti sadašnjeg ili budućeg. On je bio poput zaigranog dječarca po cijele dane. samo igrice, zezancija po cijele dane. Rijetko kada je nešto ozbiljno shvaćao i sve to biste mu htjeli reći. Naravno, nećete jer ipak klik u glavi koji vas sprječava, ali zato možete ispričati frendici ili sami sebi.