Smiješne SMS poruke – razveselite voljenu osobu

Smiješne SMS poruke - razveselite voljenu osobu

Razveselite voljenu osobu i pošaljite joj ili njemu neku smiješnu SMS ljubavnu poruku. U jednom potezu ćete nasmijati drugu osobu, a u drugom joj dati do znanja što osjećate.

Ti si šećer, ja sam med pa smo zajedno sladoled.

Imaš nešto lijepo, šarmantno, uzvišeno, jedinstveno, nešto što drugi nemaju i ne mogu imati. Ti imaš MENE.

Besplatna obavijest: Korisnik trenutno nije normalan, totalno je poludio za vama, a preko nove usluge šalje vam BEZBROJ POLJUBACA.

Vjeruješ li na prvi pogled ili da još jednom prođem pokraj tebe?

U bolnici sam! Nemoj se plašiti, nije ništa strašno. našli su tebe u mom srcu. Ne brini, operacija nije uspjela zato što je tebi tu mjesto i tu ćeš zauvijek ostati.

Ja sam ljubavni virus i neću izaći iz tvog mobitela dok ti ne izađeš sa mnom.

Ova poruka ima zadatak, da ti na usne stavi osmijeh sladak. Ako nije uspjelo, poruke se odmah riješi, a ako je, samo se nasmiješi.

Jedno mače spazi miša i pomisli da vidi svog slatkiša. Umjesto da ga smaže evo ti čuda, dogodi se ljubav luda. Ovo ti piše mišić tvoj, voli te mačići moj.

Slušaj, ovakav je bio plan: da te volim jedan dan, ali jedan dan traje kratko, a voljeti tebe bilo je preslatko. Ma bolje meni bez tog plana pa te volim svakog dana.

Izaberete li bilo koju od ovih poruka zasigurno ćete nekome izmamiti osmijeh na lice. Ovdje se ne radi samo o izražavanju osjećaja nego da nekome uljepšate dan, da mu date do znanja koliko vam je stalo i da ta druga osoba zna da netko na nju ili njega misli.