Sitnice koje će ju usrećiti

 Sitnice koje će ju usrećiti

Male stvari puno znače – to je izreka koju ste vjerojatno čuli milijun puta i sigurno vam je jedna od najdražih, a i puno puta ste se u nju uvjerili. Kada vam muškarac nešto daruje vi ste zaista sretni i zahvalni, ali kada učini jednu malu sitnicu, punu ljubavi, tada vam niti najskuplji poklon na svijetu ništa ne znači. Muškarci, nemojte davati poklone i praviti geste samo na posebne dane poput godišnjica i valentinova.

Ovo su samo neki od primjera:

1. Stvari vezane za kuću i dom koji dijele. Iznenadite ženu te joj skuhajte ručak, počistite kupaonu, operite suđe i veš. Ne morate to raditi svaki dan, ali zato trebate uvijek počistiti iza sebe. Zašto bi itko morao čisti iza vas. Ona vam nije sluga.

2. Danas svaka osoba ima mobitel čak i kada ide na wc stoga čim vidite njezin poziv ili poruku odgovorite. Pogotovo ako vas je nešto pitala. Pokažite joj kako ne mora čekati te ste uvijek tu za nju.

3. Dogovorite se oko filmova i serija. Zašto biste sami uvijek išli gledati filmove koje oboje volite. Mogli biste koji puta pogledati film koji samo ona želi, a vjerojatno će upravo to i ona učiniti.

4. Uvijek pričajte o svemu s njom. Ona je tu za vas i uvijek će vam dati dobar savjet. Nemojte skrivati svoje osjećaje prema njoj i vaša će veza postati jača.