Signali za hvatanje muškaraca

 Signali za hvatanje muškaraca

Upravo ste ugledali prezgodnog frajera i svim silama želite doći do njega ili ga privući k sebi. teško ćete to postići jer nemate nikakve moći kojim bi ga mogli začarati, ali postoje neki signali koji će mu privući pozornost i upravo to trebate naučiti.

Uputite mu te određene signale i vidjet ćete kako će cijelu večer biti oko vas, a pred kraj će vas i zatražiti broj koji će sigurno nazvati ako budete dobro odigrali ovu partiju.

Seksi osmijeh je prvi korak jer to pokazuje kako ste zabavni i spremni na malo igre. Podignite obrve i široko se nasmiješite. Ne biste vjerovali, ali ova tehnika je čak i dokazana kako zaista funkcionira i privlači mnoge muškarce. Time pokazujete seksualnu žudnju, a oni će to uvijek uočiti.

Kada ga poželite poljubiti ili dati do znanja kako želite da on to učini tada povremeni pogled na usne dat će mu hrabrost. Dok vas gleda neka vaš pogled odluta na njegove usne i tamo zadrži barem 3 sekunde. Pogled na usne signalizira požudu i rijetko koji muškarac tome može odoljeti.

Pazite i što radite sa rukama. Nikako ih nemojte skrivati ili držati u džepovima. Neka dlan jedne ruke bude okrenut prema gore, ne kao znak stop već prema stropu kluba ili gdje se već nalazite. Kada su ruke skrivene tada pokazujete kako ste zatvorena i nedostupna osoba koja nema previše samopouzdanja, ali kada su ruke otvorene i raširene tada ste i vi dostupni za sve.