Seks na brzinu – za rasplamsavanje strasti

 Seks na brzinu - za rasplamsavanje strasti

Seks na brzinu je trenutak slabosti koji vas obuzme ne birajući mjesto ni vrijeme. Suzbija rutinu, monotoniju te rasplamsava strast.

Mjesta na kojima to možete prakticirati su razna. Jednostavno kada osjetite povoljan trenutak, raspoloženje napravite to bez razmišljanja. Budite inovativni, ali ipak razmišljajte o tome da to mora ostati u tajnosti. Parovi često za seks na brzaka koriste automobile, radna mjesta. Sve počinje u glavi. Isplanirajte scenarij u glavi tako ćete dobiti na opuštenosti i uzbuđenosti. Prepustite se strasti, ali dopustite da i emocije budu prisutne. Kriva je zabluda da seks na javnom mjestu zadovoljava samo požudu. Navala adrenalina će biti velika. Budite direktni, jasno izrazite svoje želje, potrebe. Nema tolike potrebe za eksperimentiranje jer seks na brzaka je samo po sebi uzbudljiv. Preuzmite slobodno stvar u svoje ruke i pokažite inicijativu. Partneru će biti jako drago zbog toga. Pokazati ćete svoje samopuzdanje što je svakom muškarcu neodoljivo.

Seks na brzinu donosi strast, spontanost, uzbuđenje te podsjeća na početke veze. Opustite se i izvucite maksimum iz situacije. U kratkom vremenu osjetiti ćete ogromno zadovoljstvo i neku novu pozitivnu energiju.