Savjeti za ljubav – male promjene za bolje samopouzdanje

 Savjeti za ljubav - male promjene za bolje samopouzdanje

Slobodni ste i želite to promijeniti. Nemojte očajavati, uz samo par malih trikova postat ćete poželjniji, simpatičniji i privlačniji suprotnom spolu. Uz neke male promjene i poboljšanja podignut ćete svoje samopouzdanje te ćete se više moći opustiti u novom društvu. Isprobajte barem neke od ovih i provjerite koliko to utječe na vas i vašu okolinu.

Držite se ravno – nemojte biti pogrbljeni, to daje dojam lijene osobe, nekoga tko nije baš spreman za zabavu i druženje. Ravno držanje dat će vam sigurnost i samopouzdanje.

Osmijeh – sve je uvijek ljepše uz osmijeh. Ne trebate se stalno smješkati, ali u blizini drugih neka se vidi da ste dobre volje.

Kosa i lice – iako ne možemo uvijek imati raspuštenu kosu i neke super frizure, potrudite se da to ipak barem izgleda uredno. Probajte sa punđama, pletenicama, nečim jednostavnim kako bi se vidjelo da želite izgledati dobro. Isto vrijedi i za lice, ne morate se puno šminkati prije posla ili izlaska na kavu i slično, dovoljno je staviti malo pudera, maskaru, sjajilo za usta i to je to, izgledat ćete uredno, sređeno, a i osjećat ćete se puno bolje.

Odjeća – nosite ono što vam pristaje, promijenite koji puta svoj izgled, izvucite se iz hlača koje stalno nosite, dovoljna je i neka ogrlica ili naušnice koje će podići cjelokupan styling.

Pozitivan stav – probajte biti što pozitivniji, nitko ne voli biti u društvu pesimista i nekoga tko sve gleda crno. Uvijek se može nešto pozitivno izvući iz nekih uobičajenih životnih situacija, a neka vama to postane navika.

Ovo su samo neki savjeti koje možete usvojiti, a kada pogledate i sitnice koje vam mogu pomoći da upoznate neku novu i zanimljivu osobu. Trud koji ćete dati sebi, uvelike će se isplatit. Budite dobri prema sebi, pokažite sebi koliko vam je stalo, to će zamijetiti i drugi, a vama će se to itekako vratiti.