Romantične ljubavne poruke – za bolju vezu

 Romantične ljubavne poruke - za bolju vezu

Romantike danas ima sve manje i to je jednostavno činjenica. Užurban život, posao, djeca, obaveze, uvelike utječu na romantičan život, u braku ili vezi. Nemojte dopustiti da taj dio vašega života zauvijek nestane, dovoljno je samo par riječi kako biste to vratili i ostvarili s vremena na vrijeme te neke romantične trenutke, pa makar i na par minuta.

Lijepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zašto. Lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu.

Kao more što se njiše, kao kapi kiše, kao vjetar što lagano puše, kao zaljubljene duše, kao što srce voli i za ljubav moli, kao što sunce sja, tako te volim ja.

Ljubavi moja volim te najviše na svijetu i šaljem ti srce u paketu.

Meni nisu potrebni ljudi, meni nisu potrebni sni, meni je potrebna ljubav, meni si potrebna ti.

Moj život želim dijeliti sa tobom. Moje srce želim ti pokloniti. Trebam te! Ne mogu više živjeti bez tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!

Na pijesku napisah tvoje ime ali ga obrisa vjetar ludi. Na stablu ga urezah ali ga posjekoše zli ljudi. Tad ga urezah u srce svoje gdje će zauvijek ostati moje.

Otvori mi vrata svoga srca, pusti me unutra i ne daj mi nikad da izađem.

Koliko prozora ima dvor, koliko iglica ima bor, koliko zvjezdica na nebu sja, toliko te volim ja!

Kroz vatru i vodu, kroz zime i ljeta, ići ću sa tobom sve do kraja svijeta!

Moju ljubav prema tebi, ni najljepša pjesma opisala ne bi, što te volim nisam kriv, voljet ću te dok sam živ.

Budite već danas romantični, odaberite jednu od ovih ljubavnih poruka i pošaljite ju odmah voljenoj osobi. Ne želite li slati poruke, napravite to puno osobnije, napišite poruku na papir koji ćete ostaviti na stolu, krevetu ili na nekom mjestu gdje će ga voljena osoba lako naći.