Rođendanske ljubavne poruke – romantika na poseban dan

 Rođendanske ljubavne poruke - romantika na poseban dan

Zaželite voljenoj osobi sretan rođendan s nekom lijepom i romantičnom porukom. Naravno da ćete vi prvi čestitati toj osobi rođendan ako živite s njom, ali to ne mora značiti da ju ili ga ne možete iznenaditi nekim porukama kroz dan.

Poljubac i ruža, to je poklon moj, za sreću i radost, za rođendan tvoj.

Svatko srce neku tajnu krije, svatko voli ranije ili kasnije, a ja volim ako netko pita, anđelčića koji ovo čita. Sretan rođendan.

Kada pogledam svoj život shvatim da sam bolja osoba samo zbog tebe. Uvijek si se žrtvovala da moj dan učiniš boljim, no ovaj dan želim ti dokazati koliko te volim i koliko mi značiš. Sretan rođendan.

Želim ti ono što se nitko neće sjetiti poželjeti ti, a što iščekuješ šuteći. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno. Ljubavi, želim ti sretan rođendan.

Upiši u srce ime moje, neka te vodi kroz snove tvoje, neka te čuva od svake boli, neka za tvoju sreću moli, i neka ti kaže da samo tebe voli. Sretan rođendan ljubavi.

Jedna zvijezda za sreću, jedna zvijezda za smijeh, jedna za… Ma, šta nabrajam? Sve zvijezdice neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan.

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu.

Ponekad poželim život bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja. I zato ponekad tiho Boga molim, da živimo vječno, da te mogu vječno voljeti. Sretan rođendan.

Dovoljan je samo jedan tren da nekoga zavoliš, a premalo čitav život da ga zaboraviš, ljubavi volim te, sretan rođendan.

Ova čestitka je poklon za rođendan tvoj. Daleko si od očiju, ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim. Sretan rođendan.

Vaša ljubav prema nekome može biti još jača i sigurnija ukoliko šaljete ovakve poruke ne samo za rođendane već i svakodnevno. Zadržite onu strast sa početka veze i budite uvijek sretni. Za sada neka ovo ostanu rođendanske poruke, a za ostale uvijek postoji neko drugo rješenje.