Riječi često ne znače puno

 Riječi često ne znače puno

Riječi ne znače baš puno, barem ne u nekim situacijama. Ponekad govor tijela govori puno više o vama i drugoj osobi. Kako biste znali sviđate li se drugoj osobi, morate uočiti ove znakove. Budite na oprezu kako biste mogli uočiti te određene znakove i na taj način uspotavili kontakt ili znali kako nastaviti dalje.

Prvi znak neka bude osmijeh. Ona pravi iskreni osmijeh koji nitko ne može skrivati, a moći ćete ga vidjeti po cijelom licu. Iskreni osmieh uvijek je lako primijetiti, cijelo lice zrači, a čelo je podignuto. Ovo možda niste znali, ali kada vas netko privlači, tijelo proizvodi veću količinu sline i tada vjerojatno oblizuje usne, ali nikako na jeziv način jer to vam je znak da spoj privedete kraju.

Gledanje u oči na neki način pokazuje ima li iskrica između vas, ali ta osoba će vam gledati cijelo lice jer je neprestano gledanje u oči pomalo neugodno i rijetko tko može toliko dugo gledati u oči.

Širenje zjenica je reakcija kada vam se netko ili nešto jako sviđa. Na to obratite pozornost. Kada se nekomu sviđate tada ta osoba podiže obrve, a to je znak kako je vaša priča zanimljiva. Osim takvih znakova, postoje i fizički, ali ne oni neugodni. Slučajni dodir, bilo to koljena ili ruke govori zaista mnogo jer će svatko iskoristiti priliku da dotakne osobu koja im se sviđa. Makar to ponekad znači i da želi nešto više sa vama.

Trebate obratiti pozornosti i na njihanje prema vama jer ta osoba vam se želi približiti, a isto tako držanje za podlakticu je važan znak jer želi vašu pažnju. Ukoliko vam se određena osoba približava dok pričate, a u mirnom kafiću ste gdje nije glasna muzika, tada je to znak sviđanja i na to morate obratiti pozornost.